Notch: 'Psychonauts 2 kost drie keer zoveel als ik dacht' | Gamer.nl

Notch: 'Psychonauts 2 kost drie keer zoveel als ik dacht' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Notch geeft verder aan dat hij geschrokken is van de hype die op het internet is ontstaan na zijn tweet aan Psychonauts-maker Tim Schafer. Hierin gaf hij aan een vervolg wel mogelijk te willen maken. Notch stelt daarna nauwelijks met Schafer te hebben gesproken.

De maker van Minecraft geeft aan geen idee te hebben of een tweede deel er daadwerkelijk gaat komen. Wel roept hij mensen op om te stoppen met het hypen van de mogelijkheid. "Jullie gaan me zo bang maken dat ik dingen voortaan in het geheim ga doen in plaats van open en transparant via Twitter." Hij is ook bang dat er mensen teleurgesteld gaan worden als er geen vervolg op Psychonauts 2 komt, enkel omdat hij de kans aangreep om zijn intentie dit te doen kenbaar te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou