Not a Hero van OlliOlli-maker komt 7 mei uit | Gamer.nl

Not a Hero van OlliOlli-maker komt 7 mei uit | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Not a Hero is een tweedimensionale shooter waarin spelers met vuurwapens en zwaarden tegenstanders van een burgemeesterskandidaat uit moeten schakelen. De ontwikkelaar beschrijft de game als een tweedimensionale versie van Vanquish waarin spelers kunnen rennen, glijden en schieten.

Onlangs maakte de ontwikkelaar bekend dat Curiosity-winnaar Bryan Henderson de rol van god krijgt in Not a Hero. Henderson had die rol eigenlijk in Curiosity moeten krijgen, maar de ontwikkelaar 22 Cans nam geen contact meer op met de winnaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou