Nooit uitgebrachte Ubisoft-game voor Wii U is een partygame | Gamer.nl

Nooit uitgebrachte Ubisoft-game voor Wii U is een partygame | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De partygame Know Your Friends werd voor het grootste gedeelte in 2013 ontwikkeld en in het begin van 2014 afgerond. De game ligt inmiddels al een jaar op de plank. Het is een partygame met een lokale en online multiplayer. Elke speler wordt afgebeeld als een tweedimensionaal papieren persoon en moet sociaal ongemakkelijke vragen beantwoorden. 

Op E3 2014 zei Ubisoft's ceo Yves Guillemot al dat er een Wii U-game werd ontwikkeld, maar dat deze niet werd uitgegeven vanwege de tegenvallende verkoop van de console. Verdere informatie werd tot nu niet gegeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou