Nooit uitgebracht Call of Duty-prototype ontdekt | Gamer.nl

Nooit uitgebracht Call of Duty-prototype ontdekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De video is inmiddels offline gehaald, maar volgens GameSpot toont deze een soldaat vanuit de derde persoon die een bazooka afvuurt. Vervolgens zoomt de camera uit naar een vogelperspectief van waaruit vier soldaten te zien zijn die gecoördineerd een vijandelijke positie veroveren. GameSpot maakt uit het prototype op dat het spel tactische real-time gevechten zou gaan bevatten. De interface liet spelers de zichtlijnen, munitievoorraad en levensbalken van soldaten zien.

De ontwikkelaar die de beelden op zijn site had staan, heeft zes jaar als animator gewerkt bij de studio Vicarious Visions, dat onder andere Marvel Ultimate Alliance 2 en de Guitar Hero-games voor Wii heeft ontwikkeld. Mogelijk heeft de animator bij Vicarious Visions aan het inmiddels geannuleerde Call of Duty-prototype heeft gewerkt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou