Terwijl de halve wereld de game al heeft gespeeld en ik dagelijks op kantoor lastig wordt gevallen met opmerkingen hoe goed de game wel niet is, heb ik nog steeds niet de gelegenheid gehad om NOLF zelf eens onder de pijnbank te leggen.

Na het spelen van de demo en bij Joran de full version geprobeerd te hebben moest ik helaas bekennen (tot groot onbegrip van sommige mensen) dat ik niet zo dol was op de game. Hierdoor had ik mezelf natuurlijk direct getrakteerd op een preek hoe goed de humor, gameplay en levels wel niet zijn en dat ik misschien toch de game maar eens compleet moest proberen.

Maar goed. De mensen van Monolith hebben een nieuwe patch gereleased voor hun grootste succes allertijden en deze is nu op de officiele site te downloaden. Deze killer is maar liefst 14MB en dus niet echt geschikt voor mensen met een 56k6.

De volgende aanpassingen zijn gemaakt:-Fixed some bugs that caused players to crash between multiplayer levels.

-Fixed client bugs caused by the dimensions of crouching players.

-Added a dedicated server option to limit bandwidth according to the type of connection being used (this was addressed previously but we had left it off the readme).