Kojima Productions geeft cryptische hints over Death Stranding op Twitter | Gamer.nl

Kojima Productions geeft cryptische hints over Death Stranding op Twitter | Gamer.nl

Kojima Productions creëert nog meer mysterie over Death Stranding van regisseur Hideo Kojima. In een drietal cryptische tweets laat de studio meer weten over de aankomende game.

In de tweets wordt gaat het over chiraliteit. Dit is een scheikundige term, die wordt gebruikt om uit te leggen hoe handen een spiegelbeeld van elkaar zijn, maar toch niet helemaal hetzelfde zijn. Daarna legt hij de relatie met het boeddhisme en het schudden van handen. Hier komt deze chiraliteit namelijk weer terug. In de eerste tweet zien we dan ook de handen van het personage Sam, gespeeld door Norman Reedus.

Zo zegt de tweet: "In boeddhisme heeft het ineenslaan van de handen om te bidden een bepaald symbolisme: de rechterhand staat voor die van de Boeddha en de linkerhand van het persoon die aan het bidden is. Het samenvoegen van deze handen symboliseert het een worden met de Budha."

De tweets hullen zich in mysterie. Hideo Kojima staat bekend om zijn verborgen boodschappen in games. Eerder had de bedenker ook een foto getweet van mos. Vervolgens hadden fans hieruit afgeleid dat het desbetreffende mos uit IJsland zou moeten komen.

Het Twitter-kanaal plaatst wel vaker berichten over de game onder het mom van "DSStories", maar die tweets gaan meestal over ontwikkelingen rondom de game.

Een releasedatum voor de game is nog onbekend. Wel wordt Death Stranding exclusief beschikbaar voor PS4. Meer cryptische hints zijn te zien in de trailer van E3 2018.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou