Nieuws
Mario Kart 8 Deluxe Booster Pass

Nog meer Mario Kart 8 Deluxe dlc-tracks uitgelekt

Waaronder Waluigi Pinball

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn inmiddels nog meer parcoursen uitgelekt die mogelijk naar de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe komen.

Vorige week lekten er al een aantal toekomstige tracks uit. Dit vanwege een banner die dataminers vonden. De banner van de dlc was al eerder getoond, maar had toen lege vakjes. In de gevonden banner waren echter screenshots te zien van diverse aankomende tracks. In het nieuwtje van vorige week worden die tracks genoemd.

Inmiddels hebben dataminers echter nog meer tracks gevonden in deze banner. Het gaat om Waluigi Pinball (DS), Waluigi Stadium (GameCube) en Delfino Plaza (DS). Ook is er een parcours met ijs als thema te zien, al is het voor dataminers niet duidelijk om welke track het precies gaat.

Officieel zijn alleen de eerste acht tracks, die onderdeel zijn van het eerste pakket, bekend. Dat eerste pakket is inmiddels verkrijgbaar. De Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe is nu beschikbaar voor 24,99 euro, of gratis wanneer men een Nintendo Switch Online-abonnement met uitbreidingspakket heeft. In totaal geef dit spelers toegang tot 48 parcoursen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hogwarts Legacy krijgt geen cent van mij Among Us-servers waren dit weekend offline door DDoS-aanval
0

Reacties op: Nog meer Mario Kart 8 Deluxe dlc-tracks uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.