Nog meer details van Final Fantasy 16 gedeeld

Nog meer details van Final Fantasy 16 gedeeld

Game komt op 22 juni uit op PlayStation 5

Square Enix heeft tijdens PAX East meer details van Final Fantasy 16 gedeeld.

Dit weekend kwam er al een trailer uit van de game met daarin allerlei locaties van Valisthea, de wereld waarin de game zich afspeelt. Naoki Yoshida en Koji Fox hielden echter ook een presentatie rondom de game op PAX East, waar de eerder verschenen trailer ook werd getoond.

Tijdens die presentatie werd onder andere gemeld dat de game een Graphics-modus en Framerate-modus bevat. Met de eerstgenoemde modus wordt het spel in een 4k-resolutie en 30 fps afgebeeld, terwijl de Framerate-modus voor 60 fps en 1440p gaat. Verder bevat de presentatie uitgebreide gameplay van het spel.

Verder werd gemeld dat er quick-time events tijdens baasgevechten voorkomen. Die quick-time events bestaan uit drie types: Attack, Evasion en Clash. Ook werd gemeld dat er tijdens de game twee levensfases van hoofdpersonage Clive Rosfield worden behandeld: zijn tienerjaren en zijn dertiger jaren.

Final Fantasy 16 verschijnt op 22 juni op PlayStation 5.

Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Gaat mij erom hoe het speelt. Dat kan je niet uit deze tekst halen dus hoe jij een conclusie trekt uit dat dit een positief verschil maakt op turn based gameplay is mij een raadsel. Maar van wat ik heb gezien in trailers lijkt het iig soepeler dan deel 15. Wat dus positief is. Wat een draak van een game was dat. Blijf erbij dat dit soort FF games teveel afwijken van de roots van de franchise.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik hoop alleen niet dat het de gameplay heeft van DMC want had dan gewoon geen FF titel erop geplakt is wat ik probeer te zeggen. Het is een beetje hetzelfde als van Zelda een turn-based rpg maken. Het matched niet. Ze hebben een beetje de ziel van de franchise verkocht voor massa verkopen in de actie/hack and slash genre terwijl de verkopen altijd goed waren. Niet alles hoeft perse mainstream te worden qua gameplay. Ik zeik een beetje hoor, want de kwaliteit van bijvoorbeeld 7 remake was geweldig maar vind het jammer dat ze zijn afgestapt van wat Final Fantasy juist Final Fantasy maakte.

0

Aanbevolen voor jou