In een interview welke het Japanse gamesmagazine Famitsu recentelijk gehouden heeft met een woordvoerder van Nintendo is naar buiten gekomen dat de Nintendo DS handheld zeker op de E3 conventie van dit jaar getoond gaat worden. Dit in tegenstelling tot de opvolger van de GameCube, waarvan we volgens de woordvoerder waarschijnlijk pas volgend jaar iets zullen horen.

Ook kwam uit het interview nog naar voren dat het werk aan de game Mario Tennis bijna afgerond is, hoewel een releasedatum niet genoemd werd. Ook zouden opvolgers uit onder andere de Animal Crossing en Zelda series in de planning staan. Dit betekent dus dat we na de tweede Zelda game op de GameCube, nog meer games gebasseerd op deze franchise mogen verwachten. Of het hier een nieuw GameCube of GBA avontuur betreft werd niet duidelijk. Het zou zelfs niet ondenkbaar zijn dat het hier om een incarnatie voor op de aankomende Nintendo DS zou draaien.

Wat het tweede deel uit de Animal Crossing reeks betreft is het dit maal te hopen dat er niet weer zo moeilijk gedaan wordt over een eventuele Europese release van deze game en ook alle GameCube bezitters hier van deze game mogen gaan genieten. Natuurlijk is het ook in dit geval niet geheel zeker of het hier wel om een titel voor de Cube draait en zou het ook heel goed om een nieuwe titel voor de Nintendo DS kunnen gaan.