Het is nog een klein weekje te gaan voordat Nederland en Belgie de grote clash aangaan en de wapens tegen elkaar opnemen. Een virtuele strijd welteverstaan op de aankomende LANparty 'Battle of the Lowlands', een initiatief van de Nederlandse WorldCyberGames, Multiplayer Madness en natuurlijk het altijd actieve GameParty.

Naast het organiseren van een 'Battlefield 1942-' en 'Warcraft 3' tournooi waarbij geldbedragen te winnen zijn, is de LAN vooral bedoeld voor de Benelux finale van de in Korea razend populaire World Cyber Games. De plek waar dit alles plaats moet vinden is in Veldhoven op 'Het Koningshof'. Waar dit pitoreske plaatsje echter precies is, kan je op de site nalezen.

Mocht je jezelf nog in willen schrijven dan is daar nog zeker tijd voor. Van de 500 plaatsen zijn er tijdens dit schrijven namelijk een kleine 380 deelnemers bevestigd.Tijdens B-Low zullen de finales van de World Cyber Games Benelux plaatsvinden. World Cyber Games is een wereldwijd evenement waarbij gamers hun skills kunnen laten zien tegenover de rest van de wereld.

De beste 8 spelers uit Nederland en de beste uit België van elk van de 6 spellen (de beste 4 teams voor teamgames) spelen tijdens deze Benelux-finale voor een ticket naar de grote finale in Korea.

Uiteindelijk zullen er 15 Nederlanders en 15 Belgen naar Korea gaan.

Wie z'n pc en zichzelf wil meenemen naar dit internationale strijdgewoel kan zich inschrijven op de officiele wedstrijd. Wil je gewoon komen kijken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Met dank aan Lucky voor het melden van dit nieuws.