Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

Er is mogelijk nog een screenshot van een vroege versie van Bethesda-game Starfield gelekt.

Afgelopen weekend dook er al een screenshot op van wat volgens ingewijden de aankomende science fiction-rpg van Bethesda betreft. De screenshot zou gemaakt zijn van een versie van de game uit 2018.

Een nieuwe screenshot is inmiddels ook weer uitgelekt en op verschillende plekken op het internet te vinden. Duidelijk is dat deze screenshot van dezelfde build komt, met hetzelfde personage in beeld en een soortgelijk ruimteschip. Het gaat daarbij duidelijk om een vroege versie van de game, aangezien de grond en achtergrond bijvoorbeeld nog niet van illustraties voorzien zijn.

Vooralsnog is niet duidelijk of deze en de vorige verschenen screenshot echt van een vroege build van Starfield zijn. Bethesda heeft nog niets bevestigd.

Starfield werd tijdens E3 2018 aangekondigd. Er werd een teaser getoond, maar in-game beelden bleven uit. De jaren daarna heeft Bethesda laten weten dat het spel nog op zich liet wachten. Eerder deze maand kocht Microsoft Bethesda op, waardoor het spel nu mogelijk exclusief op Xbox-consoles en pc uitkomt. Dit is echter niet bevestigd, want Microsoft en Bethesda bekijken per titel op welk platform het verschijnt.

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou