Nieuws
Starfield

Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

Wanneer toont Bethesda meer van de game?

Geschreven door Michel Musters op
Er is mogelijk nog een screenshot van een vroege versie van Bethesda-game Starfield gelekt.

Afgelopen weekend dook er al een screenshot op van wat volgens ingewijden de aankomende science fiction-rpg van Bethesda betreft. De screenshot zou gemaakt zijn van een versie van de game uit 2018.

Een nieuwe screenshot is inmiddels ook weer uitgelekt en op verschillende plekken op het internet te vinden. Duidelijk is dat deze screenshot van dezelfde build komt, met hetzelfde personage in beeld en een soortgelijk ruimteschip. Het gaat daarbij duidelijk om een vroege versie van de game, aangezien de grond en achtergrond bijvoorbeeld nog niet van illustraties voorzien zijn.

Vooralsnog is niet duidelijk of deze en de vorige verschenen screenshot echt van een vroege build van Starfield zijn. Bethesda heeft nog niets bevestigd.

Starfield werd tijdens E3 2018 aangekondigd. Er werd een teaser getoond, maar in-game beelden bleven uit. De jaren daarna heeft Bethesda laten weten dat het spel nog op zich liet wachten. Eerder deze maand kocht Microsoft Bethesda op, waardoor het spel nu mogelijk exclusief op Xbox-consoles en pc uitkomt. Dit is echter niet bevestigd, want Microsoft en Bethesda bekijken per titel op welk platform het verschijnt.

Starfield

Dit artikel delen:

Lees meer

Vonkende zwaarden in cinematische trailer Godfall De Xbox Games with Gold van oktober zijn bekend
0

Reacties op: Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.