Nieuws
Demon's Souls

NoClip-documentaire rondom de Demon's Souls-remake nu uit

De documentaire is ongeveer een uur lang

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe NoClip-documentaire over het maken van de Demon's Souls-remake is nu beschikbaar.

Het YouTube-kanaal NoClip van journalist Danny O'Dwyer bestaat sinds 2016 en heeft sindsdien diverse uitgebreide documentaires over games uitgebracht. In een korte tijd is het kanaal een begrip geworden onder gamers die graag meer over de achtergrond van uitgekomen spellen willen leren.

In de documentaire rondom de Demon's Souls-remake, die hieronder te bekijken is, wordt gekeken hoe de ontwikkeling van de eind vorig jaar uitgekomen remake is verlopen. De documentaire is ongeveer een uur lang en bevat interviews met ontwikkelaars Bluepoint Studios en Sony Japan Studio.

De remake van Demon's Souls verscheen gelijktijdig met de lancering van de PlaySation 5. Tot dusver is de game alleen op dat platform verkrijgbaar. Er gaan geruchten dat Bluepoint wordt gekocht door Sony, maar volgens de ontwikkelaar zelf is dat niet aan de orde.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Warzone-cheat met aim-assist offline gehaald door Activision Adventuregame Where the Heart Leads nu verkrijgbaar
1

Reacties op: NoClip-documentaire rondom de Demon's Souls-remake nu uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 14 juli 2021 14:45
    Wat een game is dit. Ik heb het origineel nooit gespeeld, dus voor mij helemaal nieuw. Ziet er echt ongelooflijk mooi uit en de gameplay is super strak met 60 fps. Echt een dikke aanrader. En ondanks de reputatie van de Soulsgames vond ik deze niet achterlijk moeilijk. Hij was goed te doen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.