Nobilis maakt line-up voor 2007 bekend | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De naam van uitgever Nobilis zal bij veel gamers mi chien niet zo bekend in de oren klinken, maar het bedrijf verzorgt voor een groot deel de distributie van kleinere uitgevers in de Benelux. Ook voor 2007 heeft men weer een flink aantal games op stapel staan, onder andere van uitgevers als Lighthouse Interactive, het Ru ische 1C Company, het Duitse RTL Enterprises en Lexicon Entertainment.

In januari is de actiegame Daemon Vector de enige noemenswaardige titel. Februari staat in het teken van de games van 1C Company, met onder andere de post-apocalyptische RTS Desert Law, de racegame Adrenalin, de helikoptergame Brigade E5 en de first-person shooter Vivisector: Beast Inside.

Adrenalin en Vivisector

In maart hoopt Nobilis met de RPG Two Worlds van Zuxxez een echt grote titel neer te zetten voor Xbox 360 en PC. Ook verschijnt in die maand de game gebaseerd op de tv-serie Cobra 11, kunnen we Pearl Harbor bestormen met Attack on Pearl Harbor en onder rokjes kijken met Zoom: Mi ion Paparazzi.

Cobra 11 en Two Worlds

In april is het tijd voor de third-person actiegame Eva Cash: Project D.I.R.T. en de tycoongame TV Giant. Mei belooft ons weer een topper met de turn-based strategiegame Mythic Wars, waarvan de interface zo van Blizzard had kunnen zijn. Hard to be a God, SunAge en Cleopatra moeten in juni voor de verkopen zorgen. In september is het de beurt aan Death to Spies, Seven Kingdoms: Conquest verschijnt pas in oktober.

Eva Cash en TV Giant

Mythic Wars en Hard to be a God

SunAge en Seven Kingdoms: Conquest


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou