No More Heroes Paradise bevat eindbazen uit NMH 2 | Gamer.nl

No More Heroes Paradise bevat eindbazen uit NMH 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PlayStation 3-game No More Heroes: Paradise zal verschillende eindbazen bevatten uit No More Heroes 2. Ontwikkelaar Konami laat in een interview met Gamesugar weten dat ze "grote fans zijn van de hele No More Heroes-franchise en we zien deze game niet als een directe overzetting, maar als een hommage aan beide games". Konami heeft in goed overleg met de ontwikkelaar van het originele Wii-deel, Gra hopper Manufacturer, besloten bepaalde zaken toe te voegen, zodat de visie behouden blijft. Ook wordt er door Konami gekeken hoe de laadtijden waar de Japanse versie van No More Heroes: Paradise mee te kampen had, kunnen worden ingekort.

Kinect

Voorlopig staat er alleen een PlayStation 3-versie op stapel. Konami laat weten dat dit komt doordat de Wii-besturing en PlayStation Move erg op elkaar lijken. "We houden allemaal van de originele Wii-versie, en wat het onder meer zo goed maakte was dat je iets vasthield en rond kon zwaaien. Met de PlayStation Move-controller kunnen we dus makkelijker dicht bij het origineel blijven." Konami sluit echter niet uit ook nog met een Xbox 360-versie te komen die met Kinect gespeeld kan worden, maar dat hier eerst goed over nagedacht moet worden, gezien Kinect een uniek apparaat is met een totaal andere besturing.

Travis Touchdown

No More Heroes: Paradise plaatst je in de schoenen van Travis Touchdown. Deze markante hoofdpersoon moet zich met behulp van zijn lichtzwaard tegenover verscheidene bizarre eindbazen bewijzen als de ultieme huurmoordenaar en zich opwerken op een geheime huurmoordenaarslijst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou