No More Heroes-maker onthult mogelijk eind dit jaar nieuwe game

No More Heroes-maker onthult mogelijk eind dit jaar nieuwe game

Goichi 'Suda51' Suda, de maker van de No More Heroes-games, is van plan om eind dit jaar of volgend jaar een nieuwe game te onthullen.

Dat meldt hij in een Japans interview met NetEase Games, de nieuwe eigenaar van Suda's studio Grasshopper Manufacture. Het interview is hieronder te zien.

"De games die we met deze studio maken... ze zijn echt cool en compleet nieuw, we blijven ze maken en ik denk dat iedereen onder de indruk gaat zijn. Ik vraag me af wanneer we iets kunnen aankondigen. Misschien eind dit jaar? Ik weet het nog niet zeker... het kan ook volgend jaar worden, we kijken wel hoe het loopt. Ik wil in ieder geval haast maken en mensen tonen wat we aan het doen zijn."

Veel meer details geeft Suda niet, behalve dat er minstens één project in de maak is, en dat hij graag een tweede project wil opstarten met jongere werknemers van Grasshopper.

No More Heroes 3 kwam eerder al uit op Nintendo Switch en verschijnt ergens dit najaar ook op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles. Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van de game: "No More Heroes 3 zet vooral in op hack ‘n slash-gameplay en tal van zijactiviteiten, en minder op een diepgravend narratief. Onderweg speelt de game geregeld op een kenmerkende manier met je verwachtingen en werkt vaak op de (glim)lachspieren."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou