'No More Heroes kan terugkeren als fans dat graag willen'

'No More Heroes kan terugkeren als fans dat graag willen'

No More Heroes-ontwikkelaar Goichi 'Suda 51' Suda claimt dat de franchise in de toekomst terug kan keren als fans dat erg graag willen.

Tegen GNN bevestigt hij dat No More Heroes 3 inderdaad "het laatste gevecht" van protagonist Travis Touchdown is. "Maar niemand weet wat er over tien jaar staat te gebeuren - ook ik niet. Als veel fans er om vragen, kan Travis terugkeren. Net zoals Tom Cruise terugkeerde als Maverick (in Top Gun: Maverick)."

Suda liet ook weten dat hij graag ooit een collectie zou zien met daarin alle drie de hoofddelen in de No More Heroes-reeks. Deze beslissing zou echter door uitgever Marvelous gemaakt moeten worden.

No More Heroes 3 kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch, maar komt op 14 oktober ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. De eerste twee spellen verschenen oorspronkelijk op de Wii en laten spelers een semi-open wereld verkennen terwijl ze het als Travis Touchdown opnemen tegen diverse schurken om zo de top van een lijst met huurmoordenaars te bereiken. In het derde deel heeft Travis te kampen met een buitenaardse invasie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Liever een vervolg op Killer7, dan weer een No More Heroes game

0

Aanbevolen voor jou