Nieuws
No More Heroes 3

No More Heroes 3 uitgesteld naar 2021

De schuldige is het coronavirus

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-game No More Heroes 3 is uitgesteld naar volgend jaar.

Dat laat ontwikkelaar Suda 51 van Grasshopper Manufacture weten in een tweet. "Alle werknemers bij Grasshopper werkten zo snel mogelijk aan de game om hem in 2020 uit te brengen, maar het coronavirus heeft veel effect gehad op ons schema, waardoor het spel vertraagd is." De ontwikkeling is inmiddels weer op volle stoom, maar het spel komt nu pas ergens in 2021 uit.

Daarnaast laat Suda 51 weten dat Darick Robertson meehelpt aan het maken van illustraties voor de game. Robertson is vooral bekend om zijn tekeningen voor de comicreeks The Boys, dat inmiddels een succesvolle televisieserie van Amazon is.

No More Heroes 3 werd vorig jaar tijdens Nintendo's Direct op E3 onthuld. De eerste twee No More Heroes-games verschenen oorspronkelijk op de Wii. In het spel verkent hoofdpersonage Travis Touchdown met zijn lichtzwaard in de hand de open stad Santa Destroy, terwijl hij hoger op een ranglijst van huurmoordenaars probeert te komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spellbreak behaalt in een week tijd twee miljoen spelers Call of Duty: Black Ops Cold War leent de beste elementen van Modern Warfare
0

Reacties op: No More Heroes 3 uitgesteld naar 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.