No More Heroes 3 komt op 14 oktober naar PlayStation, Xbox en pc

No More Heroes 3 komt op 14 oktober naar PlayStation, Xbox en pc

No More Heroes 3 is vanaf 14 oktober verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam.

Dat heeft uitgever Marvelous Europe aangekondigd. Het spel komt in Japan al op 6 oktober en in de VS al op 11 oktober uit. Er komt ook een fysieke editie uit voor 59,99 euro met artwork van de game, kaarten met artwork en een poster. Hieronder is een nieuwe trailer te zien. De Amerikaanse fysieke editie komt met een artbook, soundtrack en een replica de nummerplaat van Travis' motor.

Het was al bekend dat het spel naar PlayStation, Xbox en pc zou komen, maar een releasedatum was er tot nu nog niet. De game moet verbeterde graphics, hogere framerates en snellere laadtijden krijgen. 

In No More Heroes 3 verschijnt er een zwevend gevaarte boven Santa Destroy. Hoofdpersonage Travis Touchdown moet zich aldaar door een ranglijst van tien buitenaardse wezens vechten om aan de top van de Galactic Superhero Rankings te komen, zodat hij de slechte Prince FU kan tegenhouden in zijn plannen om de wereld over te nemen.

De No More Heroes-games worden ontwikkeld door Goichi Suda en zijn team Grasshopper Manufacture. De eerste twee spellen verschenen oorspronkelijk op de Wii en laten spelers een semi-open wereld verkennen terwijl ze het als Travis Touchdown opnemen tegen diverse schurken om zo de top van een lijst met huurmoordenaars te bereiken.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van No More Heroes 3: "No More Heroes 3 zet vooral in op hack ‘n slash-gameplay en tal van zijactiviteiten, en minder op een diepgravend narratief. Onderweg speelt de game geregeld op een kenmerkende manier met je verwachtingen en werkt vaak op de (glim)lachspieren."

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of het nog steeds als een switch game voelt, of dat ze wat aanpassingen hebben gedaan. De beperkingen van dat systeem waren echt te merken.

0

Ik kan hier helaas geen foto's plaatsen. Maar die motor en zijn jacket zijn zo gejat van Akira.

0
test

@ToMaX99 Het is overduidelijk een hommage

0

@Tokumei haha, mja misschien moet ik er zo maar tegen aankijken. Iets positiever =)

0

Aanbevolen voor jou