No More Heroes 2: Desperate Struggle verschijnt in januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De wedstrijd die de releasedatum van het spel onthulde daagt fans uitom een t-shirt te ontwerpen die Travis Touchdown, de held uit het spel,zal dragen. Alleen inwoners van de Verenigde Staten kunnen meedoen aan dewedstrijd.

Net als bij het origineel zullen er twee verschillende versies van het spel worden ontwikkeld. Eén versie voor de Amerikaanse markt waar tegenstanders kunnen worden onthoofd en er niet zal worden bezuinigd op bloed en één versie voor de Japanse markt waarin de tegenstanders exploderen en het bloed is vervangen door as en munten. Ontwikkelaar Suda 51 gaf eerder aan dat er voor Europa beide versies beschikbaar worden gesteld, maar daar is tot op heden niets over gemeld door Ubisoft.

Twee zwaarden tegelijk

Desperate Struggle introduceert nieuwe gevechtsbewegingen en eenverbeterde intelligentie van de tegenstanders. Verder sluiten optionele mi ies nu meer aan op het verhaal en is er de optie om met tweezwaarden tegelijk te vechten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou