Nieuws

No Man’s Sky-update Outlaws komt vandaag uit

De negentiende update van het spel

Geschreven door Marvin Toepoel op
De Outlaws-update wordt vandaag aan No Man’s Sky toegevoegd.

Dat meldt Hello Games' Sean Murray via de PlayStation Blog. De Outlaws-update komt gelijktijdig uit voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PlayStation VR. Centraal in de update staan “smokkelen”, verbeterde ruimtegevechten, een “squadron” die de speler zelf kan rekruteren, een nieuwe expeditie en het eerste nieuwe ruimteschip in twee jaar tijd.

In Outlaws hebben piraten verscheidene nederzettingen in het No Man’s Sky-universum overgenomen, van waaruit ze waren smokkelen en nabije planeten en nederzettingen aanvallen. Spelers kunnen het tegen hen opnemen in de verbeterde ruimtegevechten, of ervoor kiezen om ze te helpen. Om het smokkelen iets makkelijker te maken, hebben alle ruimteschepen nu een “high-capacity cargo inventory”.

Spelers staan er niet meer alleen voor, want ze kunnen hun eigen groep piloten samenstellen om te hulp te schieten bij de gevechten in de ruimte. Het nieuwe schip is er een in de Solar-klasse, en is vooral te vinden in de door piraten bevolkte delen van het universum. Het aantal schepen dat spelers kunnen huisvesten is tevens verhoogd van zes naar negen.

De ruimtegevechten zijn verbeterd en kunnen nu ook plaatsvinden binnen de atmosfeer van een planeet. De schepen moeten daarbij beter te besturen zijn, wapens hebben nieuwe visuele effecten, vijandelijke schepen krijgen schilden en de wapenselectie is uitgediept. Zo krijgen enkele wapens nieuwe bijkomstige effecten, zoals het langzamer maken van vijandelijke schepen of het deactiveren van de schilden.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Current gen-update The Witcher 3 wederom uitgesteld Steelrising uitgesteld naar september
2

Reacties op: No Man’s Sky-update Outlaws komt vandaag uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ravw

  • 14 april 2022 08:12
  Toch van de week eens installeren weer eens kijken at ze er van gemaakt hebben , de laatste keer dat ik hem speelde was net na die update met die levende dingen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • MrGizMo

  • 15 april 2022 13:03
  Ze blijven maar geven bij NMS

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.