No Man's Sky uitgeplozen door data miners | Gamer.nl

No Man's Sky uitgeplozen door data miners | Gamer.nl

Verscheidene spelers van de pc-versie van No Man's Sky hebben door middel van data mining interessante ontdekkingen gedaan over de inhoud van de game.

Door de pc-versie van de game te ontleden en de bestanden uit te lezen konden nog niet eerder getoonde 3d-modellen ontdekt worden. Zo vond NeoGAF-gebruiker Hugo Peters een 3d-model van een astronaut, die mogelijk de speler moet voorstellen. Het 3d-model wordt echter niet gebruikt; het is andere spelers gelukt om de camera binnen de game te verplaatsen, waaruit bleek dat de avatar van de speler onzichtbaar is. Het 3d-model kan ook een testobject zijn, of een easter egg.

No Mans Sky datamine

Naast de astronaut werden ook andere intere ante 3d-modellen ontdekt, alsook bestanden die zijn gebruikt tijdens de live gameplay-demo van No Man's Sky tijdens E3 2015. Deze bestanden zorgden er bijvoorbeeld voor dat bepaalde gebeurteni en werden geactiveerd tijdens de demo.

No Mans Sky datamine
No Mans Sky datamine

Een volledige lijst met gemaakte ontdekkingen tijdens het rondneuzen in de bestanden van No Man's Sky kan gevonden worden op NeoGAF.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou