No Man's Sky-uitbreiding Frontiers vandaag uit

No Man's Sky-uitbreiding Frontiers vandaag uit

Frontiers, de nieuwe uitbreiding voor No Man's Sky, is vanaf vandaag beschikbaar.

De gratis uitbreiding werd begin vorige maand al aangekondigd, maar inmiddels is ook duidelijk wat de update omhelst. Spelers kunnen nu procedureel gegenereerde nederzettingen tegenkomen op planeten met unieke gebouwen, infrastructuur en decoraties.

Spelers kunnen zelfs een soort opzichters van zo'n nederzetting worden, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het dorpje en de politieke banden met dorpen op andere planeten. Een nederzetting begint dan ook klein met een paar gebouwen en inwoners, maar kan door bronmaterialen te verzamelen uitgroeien. 

Hoewel de nederzettingen de hoofdfocus van de zeventiende grote update van No Man's Sky zijn, omhelst de uitbreiding meer. Er zijn nieuwe nevelwolken in de ruimte te vinden die uit meerdere kleuren bestaan. Daarbij zijn veel visuele effecten in de game, waaronder wapens en explosies, verbeterd. Ook is er een nieuwe Expedition-seizoen. Hier zijn de volledige patch notes te vinden.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016. De ruimte-exploratiegame viel toen niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft Hello Games zestien verschillende grote uitbreidingen voor het spel uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen. In de afgelopen jaren is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd.

No Man's Sky is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en 4 en Xbox-consoles.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hele dorpen! No shit! Tijd om in VR maar weer in m'n ruimtescheepje te klauteren om de boel eens te gaan bekijken. De ondersteuning voor deze game is ongekend, ik ben er eigenlijk al lang klaar mee maar dit soort grote updates maken het heel verleidelijk om toch maar de boel weer eens op te starten.. Bedankt meneer Sean Murray, met welk geld jullie dit soort updates financieren is me een raadsel maar ik waardeer het best! :)

0
test

@clandestine666 Ze hebben goed verdiend en er zijn ook in de afgelopen jaren best wel wat spelers bij gekomen. Zeker na de grote updates. Het is altijd een relatief klein team gebleven dus dat scheelt ook. Heb m zelf sinds dag 1 en keek hier ook wel naar uit. Heb zelf ook vr en nu met mijn nieuwe systeem is het heerlijk om te dwalen en te ontdekken.

0

Aanbevolen voor jou