No Man's Sky op dag één naar PS VR2

No Man's Sky op dag één naar PS VR2

De gratis PS VR2-update voor No Man's Sky komt op 22 februari uit.

Dat bevestigt ontwikkelaar Hello Games aan Eurogamer. Daarmee komt de update tegelijk uit met de PlayStation VR2-headset. Het is nog niet duidelijk welke content de gratis update precies bevat. 

PlayStation VR2 komt op 22 februari 2023 uit en kost zeshonderd euro. Op dezelfde dag komt ook een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast komt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain uit. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

De afgelopen jaren heeft Sony op verschillende momenten details rondom de PlayStation VR2 onthuld. Zo bedraagt het oledscherm van de bril 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en is het gezichtsveld 110 graden. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is.

Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de nieuwe controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

No man sky begint een beetje de nieuwe Skyrim te worden, game komt overal op uit.

0
test

@Mmo-veteran geef ze eens ongelijk. Zolang mensen er geld voor neergooien zullen ze het gewoon blijven uitgeven. Zie ook GTA V die inmiddels op 3 consolegeneraties beschikbaar is.

0
test

@Riyakuya True

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Aah ok nou ja dat is wel nice dan dat ze hem gratis updaten voor de PSVR2

0
test

Goed nieuws toch? @gamer.nl , gaan jullie ook al bekende games die VR uitbreidingen krijgen, opnieuw voor dat onderdeel reviewen?

0
test

@Bteqq dat zal denk ik vooral afhangen van hoeveel games er te reviewen zijn en hoeveel VR's we binnen de redactie weten te bemachtigen!

0

Aanbevolen voor jou