No Man's Sky ontvangt volgende week Origins-update

No Man's Sky ontvangt volgende week Origins-update

Een nieuwe update voor No Man's Sky, genaamd Origins, verschijnt in de loop van volgende week.

Dat heeft Hello Games op zijn blog aangekondigd. De ontwikkelaar gaf geen specifieke details over de update, alleen dat het "het begin van iets nieuws" is.

De ontwikkelaar deelde daarbij ook een illustratie van alle updates die sinds de release van de game in 2016 zijn uitgekomen. Het spel werd bij release gehekeld door de pers en fans omdat het niet de torenhoge verwachtingen kon naleven. Hello Games werkte de jaren erna door aan de game en gaf diverse updates uit om de spelerservaring te verbeteren.

Meer details over de Origins-update volgen komende week. No Man's Sky is beschikbaar op pc, PlayStation en Xbox One. Eerder gaf Hello Games aan ook aan een nieuwe "gigantische" games te werken, maar daar is verder nog niets over bekend.

No Man's Sky
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze echt tot nu toe hadden gewacht met het releasen van de game en niet veel te vroeg het hadden geïntroduceerd zouden ze nu bakken met geld verdienen in plaats van uit spijt maar alles doorontwikkelen.

0

Ik denk dat het probleem vooral gebrekkige communicatie is. Als ze de verwachtingen goed hadden gemangeld was het geen probleem geweest. Ze hebben hun klanten niet verteld wat er nog te wachten stond en dat heeft de negatieve reacties veroorzaakt. Het spel leek mij helemaal niks, maar de VR update heeft mij over de streep getrokken. Nu meer dan 90 uur op de teller staan en vermaakt me er nog wel mee.

0
test

@MoodyBanter Het probleem was dat t geld op was, ze moesten de game uitbrengen om geld in t laatje te brengen. Da's natuurlijk nog steeds niet een excuus om een game uit te brengen in de staat waarin t uit kwam. Maar het is wel de reden waarom ze niet gewoon effe hadden kunnen wachten tot nu.

0

Dan zouden ze ook 4 jaar langer moeten hebben developpen zonder inkomsten. Dat is niet voor iedereen haalbaar hoewel ik wel met je eens ben dat ik ook liever zie dat games eerst goed werken met de nodige content en later expansions oid.

0

Aanbevolen voor jou