No Man's Sky Next-update met grote hoeveelheid veranderingen uitgebracht | Gamer.nl

No Man's Sky Next-update met grote hoeveelheid veranderingen uitgebracht | Gamer.nl

De grote Next-update voor No Man's Sky van ontwikkelaar Hello Games is live en brengt veel toevoegingen naar de game. Naast de nieuwe multiplayer-functionaliteiten komen er wekelijkse evenementen, nieuwe missies naar de game en wordt het craft-systeem aangepast.

In de uitgebreide patch notes van de nieuwe update staat beschreven dat No Man's Sky binnenkort gaat beginnen met wekelijkse events. Deze zijn voor iedereen gratis. Een optie om je personage vanaf het third-person perspectief te bekijken en de mogelijk om het personage naar eigen wens aan te pa en bekijken is tevens toegevoegd aan de ruimtegame.

Over de multiplayer-functionaliteiten wordt gezegd dat men nu met andere spelers kunnenrondreizen. Zo staat er in de patch notes: "Werk samen met een kleine groep vrienden en verken samen het universum of stuit op willekeurige reizigers. Help vrienden om levend te blijven of stalk anderen om te overleven. Vecht als een piraat of wees een partner in epische ruimtegevechten met vrienden en vijanden."

No Man's Sky space ship

Daarnaast komen er meer opties beschikbaar voor het bouwen van de basis. Het is nu namelijk mogelijk om gemeenschappelijke basi en te bouwen en deze zowel onderwater als op bergtoppen te plaatsen. Spelers worden aangemoedigd om creatieve bouwwerken te maken door de toevoeging van vele nieuwe bouwelementen.

Tenslotte worden er ook toevoegingen gedaan aan het craft-systeem en de mate waarin bepaalde grondstoffen voorkomen. Alle andere toevoegingen zijn te vinden op de site van No Man's Sky.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou