No Man's Sky krijgt vr-modus via Beyond-update

No Man's Sky krijgt vr-modus via Beyond-update

De aankomende Beyond-update voor No Man's Sky krijgt een vr-modus op PlayStation 4.

De zevende update voor No Man's Sky moet volgens ontwikkelaar Hello Games de meest ambitieuze update voor de game tot dusver worden. Via de update wordt het mogelijk om het universum met een PlayStation VR op het hoofd te verkennen. Hello Games heeft op moment van schrijven nog geen vr-ondersteuning voor pc aangekondigd, maar dit is ook nog niet uitgesloten.

De Beyond-update werd eerder deze maand al aangekondigd en bevat onder andere No Man's Sky Online, een sociale multiplayerervaring die spelers stimuleert elkaar te ontmoeten. De gratis update moet ergens deze zomer uitkomen.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet! En afstoffen maar!

0
test

Ik haat het repetitieve grinden/farmen en het craften in deze game, het is het fundament waar NMS om draait. Als het nou slechts een deeltje van de gameplay was geweest, zoals een shitload andere rpg's het ook hebben, dan was ik er nog wel mondjesmaat mee doorgegaan, maar het kwam me na een uurtje of vijftig compleet de neus uit. Ik hou van de vrijheid, de diversiteit van de planeten, het gaan en staan waar je wilt naar eigen inzicht.. Ja, de game is er na alle updates zeker beter op geworden, maar die strontvervelende crafting gameplay bleef altijd de belangrijkste bezigheid. En toch.. De mogelijkheid om het universum in VR te doorkruisen is onweerstaanbaar, ik ga het zeker weer oppakken.. Meesterlijke zet wel.. NMS, ik haat het en toch vind ik het geweldig, rare situatie.

0
test

@clandestine666 Nu dacht ik dat het spel ook een Creative-mode had, waarin je ongelimiteerd kunt bouwen en reizen. Waarom speel je dat dan niet?

0
test

@Robert-Frans Ongelimiteerd reizen in de creative mode? Dat klinkt me als muziek in de oren! Was toen al grotendeels afgehaakt blijkbaar.. Het harvesten voor die hyperdrives om verder te komen vond ik zwaar irritant, je zat dan om de haverklap vast in zo'n zonnestelsel. Bedankt voor de tip, creative mode it is!

0
test

Ja dat had ik ook, vooral het gevoel dat ik mijn tijd aan het verdoen was. Ik had liever een gaaf verhaal gehad (mass effect- achtig ofzo) waarbij het grinden alleen een optie is om bepaalde zeldzame materialen te vinden om te verhandelen ofzo@clandestine666

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou