No Man's Sky krijgt Beyond-update met uitgebreide online-modus

No Man's Sky krijgt Beyond-update met uitgebreide online-modus

No Man's Sky krijgt een gratis online multiplayer-modus. De modus wordt onderdeel van een grote gratis update, genaamd Beyond.

Aanvankelijk werkte ontwikkelaar Hello Games aan drie grote updates voor de game, maar de studio heeft besloten de features hiervan te bundelen in Beyond. Beyond wordt een gratis update voor alle bezitters van de game en verschijnt deze zomer.

Het eerste onderdeel van No Man's Sky Beyond is No Man's Sky Online. "No Man's Sky Online bevat een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.", aldus Hello Games.

Hello Games zegt dat deze update spelers bij elkaar brengt en 'herkenbare online elementen' bevat, maar dat het niet zozeer een MMO-is. No Man's Sky Online bevat geen microtransacties en kost geen maandelijks bedrag.

De ontwikkelaar geeft helaas weinig prijs over de precieze inhoud van de multiplayer-modus en hoe het verschilt van de online elementen van de laatste Next-update. Beyond bevat daarnaast nog meer verbeteringen, maar daarover deelt Hello Games in de komende weken meer.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Word dit nog veel gespeeld?

0

@Goodmushin zouden we op steam kunnen zien. https://steamcharts.com/app/275850 Beoordeel zelf maar of je dat veel vind. Ze blijven in ieder geval updates uitbrengen wat opzich noemenswaardig is. Heb de game overigens zelf nooit gespeeld. Ik weet daarom ook niet of ik echt iets mis of niet. Heb liever een goed verhaal dan me eigen fun te maken. Dit lijkt me niet een game met een goed verhaal.

0
test

@Shinjite Het zou wel mooi zijn als ze een gaaf verhaal implementeren (mass effect-like?) want het universum leent zich er prima voor. Ben zelf vrij snel afgehaakt na het spelen van een op grinding gebaseerd systeem, waar op zich niks mis mee is, maar waar ik persoonlijk snel klaar mee was.

0
test

@Shinjite Dat is alleen pc of ook ps4 etc?

0

@Goodmushin het is een typische sandbox game; als er een update uitkomt dan piekt het spel ineens weer, en dan twee weken later kakt het weer in.

0

Aanbevolen voor jou