No Man's Sky is vanaf 22 juni verkrijgbaar | Gamer.nl

No Man's Sky is vanaf 22 juni verkrijgbaar | Gamer.nl

De ruimteverkenningsgame No Man's Sky is vanaf 22 juni 2016 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc. Dat is vandaag aangekondigd.

No Man's Sky wordt verkocht als een volledig geprijsde game van 60 euro. De pc-versie van de game is op dit moment te reserveren via Steam. Een Limited Edition wordt tijdens de release ook beschikbaar gesteld. In deze speciale editie zit een steelcase met de game zelf, een artbook van 48 pagina's, een exclusive stripboek, extra in-game content en een thema voor het PlayStation 4-menu.

Om de aankondiging te vieren heeft ontwikkelaar Hello Games een trailer uitgebracht met nieuwe beelden.

Op de online winkel Iam8Bit wordt een Explorer's Edition voor pc aangeboden. Deze bevat onder andere een model van het ruimteschip uit de game. Een vinyl-versie van de soundtrack met exclusive artwork wordt ook aangeboden op de webshop.

In No Man's Sky verkennen spelers een gigantisch universum met miljoenen planeten. Dat maakt de kans dat spelers dezelfde planeten tegenkomen, klein. Wanneer spelers op een planeet arriveren, kunnen ze deze verkennen en unieke wezens en zelfs de planeet zelf een naam geven. 

No Mans Sky LE
No Mans Sky
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou