Update: No Man’s Sky Beyond heeft last van bugs, eerste patch uit

Update: No Man’s Sky Beyond heeft last van bugs, eerste patch uit

Update: Ontwikkelaar Hello Games heeft de eerste voor No Man's Sky patch uitgebracht op alle platforms, hiermee moeten de problemen opgelost worden.

Origineel bericht:
De Beyond-update van No Man's Sky, waar een hoop spelers met smacht op zaten te wachten, heeft na de lancering veel last van bugs en fouten, op pc, PlayStation 4 en Xbox One worden verschillende problemen ervaren door de spelers.

Op 14 augustus is No Man’s Sky Beyond gelanceerd, de update bracht onder andere vr-ondersteuning, een multiplayer-functie voor de pc en vele andere elementen met zich mee. Het is de grootste update van No Man’s Sky tot nu toe.

Beyond schijnt voornamelijk slecht te draaien op de console, Hello Games zegt op de hoogte te zijn van dit probleem en dat ze bezig zijn met de oplossing ervoor. Andere problemen die door spelers benoemd worden zijn het niet kunnen laden van een save-files, geen interactie aan kunnen gaan met de handelaren en wanneer de spelers de Space Anomaly in willen gaan crasht de game.

Via Redditlaten spelers hun problemen weten en helpen zij elkaar met eventuele tijdelijke oplossingen. Zo ervaren een aantal spelers dat zij zwarte vierkanten zien in plaats van de normale effecten die tevoorschijn komen met het gebruik van de multitool voor het mijnen van grondstoffen.

Sean Murray heeft via Twitter laten weten dat er een patch uitgegaan is die veel van de problemen moet oplossen. Voor de pc is een experimentele update uitgegaan en de update voor de PlayStation 4 is inmiddels al live, deze is 91.67 MB. Sean Murray heeft verder laten weten dat de patch voor de Xbox One ook is ingestuurd voor certificatie bij Microsoft, maar het is nog niet duidelijk of deze al is uitgebracht.

Binnenkort lees je op Gamer.nl een uitgebreid artikel over onze ervaringen met de Beyond-update van No Man's Sky.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Doen ze netjes. Deze game is sinds het begin al zeer goed ondersteund en zijn ze blijven doen. in dit soort gevallen vindt ik een bug meer of minder niet erg omdat je weet dat er serieus werk van gemaakt wordt. Wacht geduldig af tot het weer lekker loopt..

0
test

Vanavond weer ff verder, ik hoop dat er dan al een patch uitgerold is.:)

0

Aanbevolen voor jou