Nixxes: 'PC-versie Deus Ex: Human Revolution is beste versie' | Gamer.nl

Nixxes: 'PC-versie Deus Ex: Human Revolution is beste versie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Katsman legt in een interview met Gamespy uit dat de PC-versie een aantal extra grafische opties heeft, zoals real-time te elation en DirectX 11-ondersteuning. Ook kan het spel op de PC in 3D gespeeld worden en met EyeFinity, de techniek die het mogelijk maakt om het gezichtsveld over meerdere monitors te verdelen.

"Natuurlijk is onze mening een beetje gekleurd, maar de PC-versie is echt de versie die je zou moeten spelen. De extra diepte die 3D of EyeFinity bieden, samen met de extra scherpe graphics door een hogere resolutie en betere effecten, leveren superieure beelden op." Nixxes Software heeft verder de interface geoptimaliseerd voor het gebruik van een toetsenbord en muis en de besturing hiervan volledig vrij instelbaar gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou