Nintendo zou deze juni geen Direct uitzenden

Nintendo zou deze juni geen Direct uitzenden

Volgens geruchten zou Nintendo deze juni geen Nintendo Direct uitzenden, in tegenstelling tot voorgaande jaren rond E3.

Hoewel E3 dit jaar niet doorgaat, gingen veel Nintendo-fans er van uit dat het bedrijf in juni alsnog een Nintendo Direct zou uitzenden. VentureBeat meldt dat deze Direct-uitzending niet doorgaat - in ieder geval niet in juni.

Het feit dat mensen op grote schaal thuiswerken in Japan vanwege het coronavirus, zou dit bemoeilijken. Ook zou het bedrijf meer tijd nodig hebben om zijn eigen Switch-games bij te schaven. Eurogamer meldt dat third-parties die hun games in de Direct zouden onthullen, zijn opgedragen hun Switch-games zelf te onthullen indien gewenst.

De nieuwe Direct is langverwacht bij fans. De vorige volledige Direct-uitzending stamt uit vorig jaar - dit jaar is alleen een Direct Mini uitgezonden. Daarbij ziet de line-up voor de Switch qua releases van Nintendo zelf er op dit moment vrij leeg uit - vooral over de tweede helft van dit jaar is nog weinig bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vrij bizar, wat zijn ze daar aan het doen? De vorige Direct kwam al laat (en had bijna geen nieuws) en nu weer geen nieuws? Sony en Microsoft komen dit jaar met de nieuwe consoles, en Nintendo laat niet eens weten welke games er nog gaan uitkomen.. Ik snap dat games als Breath of the Wild 2 en Metroid Prime 4 tijd kosten hoor, maar waar zijn ze verder dan mee bezig?

0

@WvA Op basis waarvan kwam de vorige te laat? Hebben ze een belofte met ons gemaakt dat we begin elk jaar een direct kunnen verwachten? Ze hebben naar mijn idee gewoon niks aan te kondigen, zitten we net in die periode van droogte.

0
test

@Quintex periode van droogte?? ..... als je de laatste tijd dood gegooid word met een game van een platform is het wel AC New Horizons, en juist is dat niet van Nintendo ???? dus droog staan bij Nintendo ... denk dat ze door deze pandemie juist heel veel winst maken op AC .. de consoles zijn ook bijna niet meer te krijgen waarop Ac gespeeld kunt worden ... dus zo droog staan we en zij niet

0
test

Nintendo houdt zich gedeisd in verband met het PS5 en XSX geweld en slaat in 2021 keihard terug.

0

Aanbevolen voor jou