Nintendo ziet weinig in gamingtelefoon | Gamer.nl

Nintendo ziet weinig in gamingtelefoon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Reken er maar niet op", zo zei Fils-Aime toen hem gevraagd werd naar de kans dat Nintendo zich in de strijd van smartphones met gamingfunctionaliteiten mengt. In plaats daarvan zal het bedrijf de beschikbare content voor zijn handhelds verder uit gaan breiden. "Uiteraard voegen we meer en meer content toe die de totaalervaring uitbreidt, om zo nog meer tijd van concurrerende apparaten af te snoepen. Maar onze handhelds zullen altijd op gamen gericht blijven."

Unieke content

Over het feit dat de 3DS dan wellicht achterblijft, zonder de belfunctionaliteit van smartphones, maakt Fils-Aime zich niet druk. Hij denkt dat de 3DS-content uniek genoeg is om meerwaarde te bieden. "Wat je op de 3DS krijgt zal zo uniek zijn voor het platform, en ik zie een producent van smartphones nog niet zo snel geld investeren in deze techniek, zonder een soortgelijk aanbod van unieke content."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou