Vanaf donderdag staan honderden games op Switch eShop in uitverkoop

Vanaf donderdag staan honderden games op Switch eShop in uitverkoop

Vanaf aanstaande donderdag worden er honderden games via de Nintendo Switch eShop met korting verkocht.

De 'Blockbuster-sale' begint aanstaande donderdag om 15:00 uur en eindigt op zondag 3 oktober om 23:59 uur. Er worden kortingen tot wel 75 procent uitgedeeld op diverse games. 

Zo wordt Super Mario Odyssey met 33 procent korting verkocht, Splatoon 2 met 33 procent, Sonic Mania met 50 procent, Doom Slayers Collection met 40 procent, 51 Worldwide Games met 30 procent, Overcooked Special Edition met 75 procent, Persona 5 Strikers met 35 procent, Mortal Kombat 11 met 60 procent, BioShock: The Collection met 60 procent en Ori and the Will of the Wisps met 35 procent.

Een compleet overzicht van alle kortingen is er op moment van schrijven niet, maar is wanneer de Blockbuster-sale in de eShop begint daar wel te zien.

51 Worldwide Games

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Elke week zijn er honderden games in de aanbieding in de eShop. Wat maakt deze keer bijzonder? De grotere Nintendo games?

0

@Chinco ... ik zou het beschrijven als "games die de meerderheid graag zou willen hebben", maar in het kort is het antwoord "ja".

0

@Chinco Veel games gebruiken korting als manier om in de spotlights te staan in de eShop. Zo staan ze niet tussen de inmiddels 1000+ spellen verborgen, maar tussen tientallen of hooguit 100+. Dat is momenteel een ware plaag in de eShop. Deze sale is door Nintendo georganiseerd en je kunt dus rekenen op veel games die normaliter niet snel met korting te vinden zijn. Waaronder veel Nintendo eigen titels of gepubliceerd door Nintendo.

0
test

@MikkelR1 psprices.com. Kun je selecteren op hoogste korting in euro's en in procenten. Ben je er zo door. En een beter plaatje dan in de eShop

0
test

Wauw! 33% korting op een spel uit 2017!! ... Kennelijk betalen mensen het er graag voor, dus ik kan Nintendo niets kwalijk nemen, maar hoe bestaat het dat mensen massaal genoegen nemen met die idioot hoge prijzen voor oude games? Zowel bij Microsoft als bij PlayStation zijn games uit 2017 voor een paar euro op te halen in de digitale stores...

0
test

@Michael-Raymond-Clayton dat is gewoon volstrekt niet waar. Nintendo heeft aantoonbaar vaker, meer en betere kortingen dan PS en MS in hun stores. Heel veel games hebben gewoon de volle prijs. Ik struin alle stores wekelijks door.

0
test

@Chinco ik struin ze ook door en heb toch een heel ander beeld dan jij. Op Nintendo zijn dan misschien veel aanbiedingen, maar dit betreft zeker niet de grotere (top)titels en dan met name van Nintendo zelf. Nu ook maar een korting van 33%. Niet dat het mij heel veel uitmaakt. Goeie games koop ik toch wel en gezien de goede verkoop van Nintendo-games kunnen ze het ook maken om ze lang voor se volle mep te verkopen. Maar dat Nintendo betere digitale aanbiedingen heeft, ben ik het absoluut niet mee eens.

0
test

@Chinco Absoluut onwaar. De grote Nintendo titels zal je nooit met zulke grote korting zien als dat Microsoft en Sony ze in de sale doen.

0
test

@Chinco ik doe zelf niet zo veel met mijn Xbox (en mijn switch ligt al jaren stof te happen, juist omdat ik inderdaad weiger de hoofdprijs te betalen voor oud spul) dus ik beperk me maar even tot PlayStation en ook de toppers zijn na verloop van tijd echt goedkoop op te halen. Dan komen ze in de PlayStation Hits serie en kosten ze standaard 20 euro en die games worden geregeld voor een tientje aangeboden in een actie. Maar ook fysiek is er geen vergelijk. Een tamelijk recente topper zoals The Last Of Us Part II heb ik in huis voor nog geen 28 euro. Daar kan ik geen Nintendo topper voor krijgen, hoor. Ook niet een van nog jaren langer geleden. Ik snap dat gewoon niet. Kennelijk blijven die spellen lang als een tierelier verkopen. Prima natuurlijk. Moet iedereen zelf weten. Maar als ik gamer de keuze heb tussen twee systemen waar prijzen van games relatief snel relatief hard dalen en een systeem waar je eindeloos het volle pond blijft betalen, weet ik het wel.

0

@Michael-Raymond-Clayton Een game uit 2017 is niet oud. Dat is wat je er zelf van maakt omdat je missie is dat je alles voor niets wilt kunnen krijgen. Het is volledig in het recht van de eigenaar om daar een eerlijke prijs voor te willen vragen en als de vraag nog afdoende is dan is er geen reden om het voor minder te gaan verkopen.

0
test

@gimbal2 dat betwist ik toch ook helemaal niet. Laat ze er lekker een miljoen voor vragen. Is hun keuze. Vraag en aanbod. Is ook geen aanval op Nintendo, maar oprechte verwondering dat mensen hier vrijwillig in mee gaan met het oog op de alternatieven.

0

Aanbevolen voor jou