Nintendo zendt woensdagavond een nieuwe Nintendo Direct uit

Nintendo zendt woensdagavond een nieuwe Nintendo Direct uit

Woensdagavond zendt Nintendo een nieuwe Nintendo Direct uit.

De uitzending begint morgenavond om 23:00 uur Nederlandse tijd en duurt ongeveer veertig minuten. Het bedrijf laat weten dat de Direct zich voornamelijk richt op Nintendo Switch-games die in de eerste helft van 2022 uitkomen.

Nintendo zendt wel vaker in februari een Nintendo Direct uit. Het bedrijf meldt daarbij meestal dat het vooral om games gaat die in de eerste helft van het jaar verschijnen, maar toont meestal ook een aantal titels die pas later uitkomen.

Welke spellen morgen de revue passeren is nog niet bekend. Het bedrijf werkt in ieder geval aan spellen als Kirby en de Vergeten Wereld, een vervolg op Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Advance Wars 1+2, Bayonetta 3 (met PlatinumGames) en Metroid Prime 4.

Hieronder is de Direct-uitzending vanaf morgenavond 23:00 uur te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop op: - Zelda remaster/remake - Mario Kart 9 - Nieuwe Donkey Kong - BotW2 nieuws Ik denk dat ik van een koude kermis thuis ga komen, maar hopen mag altijd.

0
test

@PietS. Denk eigenlijk dat voor BotW2 alleen de naam bekend wordt gemaakt en verwacht daar verder geen grote onthullingen als trailers. Voor alle andere games laat ik mij graag verrassen en ga er open in :)

0
test

@Snafu9 We hebben al 2 trailers gehad voor BotW 2 en er is confirmed dat die dit jaar toch echt uit moet komen. Ik denk dat we een trailer kunnen verwachten.

0
test

@Snafu9 Met een naam (en een korte trailer) ben ik al meer dan tevreden! Ik verwacht voor de complete onthulling van BotW2 een grote E3 trailer of een aparte Direct.

0
test

@PietS. Mario Kart 9 zou wel echt heel nice zijn. 8 is in de zomer gewoon 8 jaar oud dus het mag onderhand wel weer eens.

0
test

@Real13 Inderdaad. Het enige "probleem" is dat MK;D nog veel te goed verkoopt. Waarom iets nieuws uitbrengen als het oude nog als zoete koekjes over de toonbank gaat? Ik zou die gedachte wel kunnen begrijpen (helaas).

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Wissel 'Metroid Prime remake' om met 'Zelda Ports' en dan ben ik het met je eens, haha. Alhoewel een nieuwe Mario Sports game wel leuk is voor erbij!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou