'Nintendo zendt vrijdag Direct of Mini Direct uit'

'Nintendo zendt vrijdag Direct of Mini Direct uit'

Journalist Jeff Grubb claimt dat Nintendo deze vrijdag een Nintendo Direct of Mini Direct uitzendt.

Grubb heeft het deze zomer al vaker bij het juiste eind gehad wat betreft voorspelde evenementen en livestreams. Zo heeft hij de planning van eerdere Direct-uitzendingen, alsmede evenementen van Sony en Microsoft, gelekt.

In een aflevering van GamesBeat Decides meldt hij dat hij "een paar dingen" heeft gehoord over een Direct-uitzending aanstaande vrijdag. Hij meldt daarbij wel dat het ook mogelijk is dat het een Mini Direct is met daarin spellen van third-party uitgevers. Ook voorspelt hij dat de daaropvolgende Direct medio september wordt gehouden, aangezien Nintendo rond die tijd een meeting met investeerders heeft.

Grubb meldt niets over mogelijke games die in de Mini Direct of algemene Direct worden getoond. Wel gaan er al geruime tijd geruchten over overzettingen van de driedimensionale Mario-games, waaronder Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Super Mario 3D World. Nintendo heeft dit nog niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mag van mij wel eens tijd worden dat Nintendo wat meer laat zien wat er in de pijplijn zit. En dan bedoel ik niet nog meer aankondigingen met een onbekende release datum, die hebben we al genoeg van hun liggen nu.

0
test

2 mini directs en een 3th party indie ding en verder radio stilte, ze mogen echt wel weer een keer knallen zeg. En kom maar door met Mario Sunshine!

0

Aanbevolen voor jou