Bekijk hier de Nintendo Direct Mini terug

Bekijk hier de Nintendo Direct Mini terug

Nintendo heeft vanmiddag een nieuwe Nintendo Direct Mini uit. Bekijk hem hier terug.

De uitzending heet 'Nintendo Direct Mini: Partner Showcase' en bevat ongeveer tien minuten aan beelden van eerder aangekondigde Switch-games van third party-uitgevers. De presentatie bevat informatie over nieuwe dlc voor Cadence of Hyrule, de multiplayershooter Rogue Company, WWE 2k Battlegrounds, een remaster van Shin Megami Tensei 3: Nocturne en Shin Megami Tensei 5.

De Direct is hieronder of op YouTube te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo weet wel hoe ze het momentum wat ze hebben met de switch om zeep moeten helpen zeg.. Weer een mini direct ... En gericht op games van andere partijen, dus geen Zelda, geen Metroid, geen Mario. Ik snap Nintendo echt niet maar goed..

0
test

@Mmo-veteran dat maakt het bedrijf juist zo onvoorspelbaar en in zekere zin ook weer heel interessant. Ze hebben al eens een week of wat na een mini een gewone direct gehouden. Zou mooi zijn als dat nu ook gebeurd maar niets is bij dit bedrijf met zekerheid te stellen. Paper Mario wordt een klein aantal weken voor release aangekondigd, eerste teaser van metroid 4 is al weer jaren geleden....

0
test

@Jumpman Inderdaad! De onvoorspelbaarheid van Nintendo maakt het ook wel weer leuk!

0
test

@Jumpman Zo tevreden als ik ben met de console zelf, zo teleurgesteld ben ik met het aanbod in software. Ik houd 'm sowieso, maar het is voor mij een Zelda-machine. Ik kijk erg uit naar BotW 2 en Metroid Prime 4 maar hoe lang gaat dat nog duren? Ik heb zelfs voor de WiiU 3x zoveel titels dan op Switch momenteel. Ik had gehoopt op veel meer output van Nintendo zelf nu de focus ligt op één machine ipv twee. Waar blijven die nieuwe ip's!! Splatoon is aardig maar mist het appeal van klassieke ip's als F-Zero en Pilotwings, het zou ook van een Sega of Capcom kunnen zijn. of een reboot van vergeten spellen als Eternal Darkness, Geist of een vergelijkbaar iets. Make Nintendo great again. Het ligt er ook aan dat ik geen handheld persoon ben denk ik..

0
test

Onnodige direct..

0
test

@burhan42 Tja een enkeling denk die hier een beetje lauw van wordt..

0

Aanbevolen voor jou