Nintendo zendt morgenavond Direct uit over Fire Emblem | Gamer.nl

Nintendo zendt morgenavond Direct uit over Fire Emblem | Gamer.nl

Een Nintendo Direct die gewijd is aan de Fire Emblem-serie wordt woensdagavond uitgezonden.

De presentatie vindt plaats om 23:00 uur Nederlandse tijd op woensdag 18 januari. Tijdens de presentatie wordt meer informatie onthuld over Fire Emblem Warriors, de aankomende game die Dynasty Warriors combineert met Fire Emblem. Het is nog onduidelijk of nieuws over andere Fire Emblem-games wordt behandeld.

Nintendo Japan kondigde via Twitter aan de smartphonegame gebaseerd op Fire Emblem te onthullen tijdens de Direct. Deze stond oorspronkelijk gepland voor eind 2016, maar is uitgesteld om voor het einde van het fiscale jaar te verschijnen op 31 maart 2017. Hiernaast moet een smartphonegame gebaseerd op de Animal Cro ing-franchise ook voor 31 maart uitkomen.

Fire Emblem Warriors is in ontwikkeling bij Omega Force en Team Ninja. Veel informatie over de titel is nog niet bekend. Eerder verscheen Hyrule Warriors voor de Wii U en Nintendo 3DS, die de bekende Zelda-franchise gebruikte voor een actiegame vergelijkbaar met Dynasty Warriors. Fire Emblem Warriors moet eind dit jaar verschijnen voor Nintendo Switch.

De Nintendo Direct wordt uitgezonden via en Twitch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou