Update: Animal Crossing Direct

Update: Animal Crossing Direct

De Animal Crossing Direct is net afgelopen. Hieronder kan je de volledige Direct terugkijken. In ons uitgebreide href="https://gamer.nl/artikelen/handson/dit-zijn-de-belangrijkste-vernieuwingen-in-animal-crossing-new-horizons/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">artikel</a> vertelt Lucas je alles over wat de belangrijkste vernieuwingen zijn in Animal Crossing: New Horizons, naar aanleiding van een eerste speelsessie.

Watch on YouTube

Je kan het originele bericht hieronder lezen:


Nintendo zendt morgen een Direct uit die zich puur richt op Animal Crossing: New Horizons.

Daarmee wordt er precies een maand voor release van de Switch-game - namelijk 20 maart - nieuwe informatie over het spel gegeven. De Direct-uitzending duurt ongeveer 25 minuten en bevat nieuwe info over het eilandleven dat spelers in het spel aangaan. De uitzending vindt morgen om 15:00 uur Nederlandse tijd plaats en komt op het

Watch on YouTube

te staan.

Er gingen al langer geruchten dat er deze maand een Nintendo Direct gericht op Animal Crossing: New Horizons zou worden uitgezonden. Veel fans wachten ook nog steeds op een algemene Nintendo Direct, om zo meer duidelijkheid te krijgen over de Switch line-up de rest van het jaar. Nintendo heeft vooralsnog geen andere Direct aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou