Nintendo zendt deze week Direct over Super Mario Maker 2 uit

Nintendo zendt deze week Direct over Super Mario Maker 2 uit

Deze week wordt een speciale Nintendo Direct met nieuwe informatie over Super Mario Maker 2 uitgezonden.

De presentatie wordt in de nacht van woensdag op donderdag om 0:00 uur uitgezonden op Twitch, YouTube of de Nintendo Direct-website. . Nintendo heeft nog weinig losgelaten over de Direct, behalve dat er nieuwe informatie over Super Mario Maker 2 wordt gedeeld en de video ongeveer 15 minuten gaat duren.

Super Mario Maker 2 wordt op 28 juni uitgebracht voor Nintendo Switch en laat spelers wederom eigen Mario-levels maken en spelen. De game bevat daarbij nieuwe functies, maar Nintendo heeft nog niet bekendgemaakt wat deze precies inhouden. Wel is duidelijk dat er hellingen in dit vervolg gemaakt kunnen worden. Dat zat niet in het origineel. Ook zitten er ditmaal meer vijanden in de game, zoals de boze zon en kan de Super Mario 3D World-stijl worden gebruikt.

Er komt daarnaast een speciale versie van de game uit. Deze versie komt met een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Daarnaast ontvangen mensen die deze bundel bestellen een stylus voor gebruik op de Switch, zolang de voorraad strekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan echt niet wachten. Er zaten soms zulke magische levels tussen al dat hot garbage in Mario maker 1. Kan niet wachten om deel 2 weer dit mee te maken (hopen op meer magische levels)

0
test

Ik ben benieuwd. Ondanks dat ik altijd hst gevoel heb dat dit is wat deel 1 had moeten zijn, of dat dit deel 1 is met onaangekondigde DLC( als de Wii-u een succes was geweest had het kunnen zijn dat MM1 wat DLC kreeg toch?) ben ik toch heel benieuwd naar deze “game”. En ik zeg dat tussen aanhalingstekens omdat ok bij deel 1 vooral bezig was met knutselen dan spelen van levels. Maar ik zal dan woensdag wel zien of mijn gevoel van dat dit enkel een Mario maker ultimate is terechts is of onterecht. Dat ik hier zoiezo interesse in heb staat vast. Want ik heb mijn Wii-u al lang aan mijn broer gegeven en op de 3ds wil ik hem niet omdat je beperkt met delen bent. Vandaar dat dit mooi is dat deze komt, maar ik hoop op heeeeeeel veel toevoegingen behalve slides en die zon. Hoewel dat wel mooie toevoegingen zijn.

0

Aanbevolen voor jou