Nintendo geeft update over smartphonegame Mario Kart Tour | Gamer.nl

Nintendo geeft update over smartphonegame Mario Kart Tour | Gamer.nl

Reggie Fils-Aime, directeur van de Noord-Amerikaanse tak van Nintendo, zegt in een href="http://www.ign.com/articles/2018/06/18/e3-2018-nintendo-will-continue-to-announce-2ds-3ds-games-offers-update-on-mario-kart-tour">interview</a> dat ze binnenkort meer tonen van de smartphonegame Mario Kart Tour. Daarnaast blijft Nintendo de 3DS ondersteunen en zijn er zelfs nieuwe games in de maak .

Volgens de Noord-Amerikaanse Nintendo-baas was E3 niet de plek om een mobiele game uit te lichten. Om die reden hebben fans niks gehoord over de aankomende smartphonegame Mario Kart Tour.

Fils-Aime zegt dan ook: "We hebben besloten de game op een later tijdstip uit te lichten, waarschijnlijk als we dichter bij de release zijn. We focu en verder op het schema van het huidige fiscale jaar van Nintendo." Verder zegt hij dat ze op schema liggen om de game dit fiscale jaar nog uit te brengen.

Daarnaast blijft Nintendo zich focu en op de 3DS. "We blijven doorgaan met het uitbrengen van nieuwe games op dat platform. We gaan ze over de komende maanden aankondigen en het blijft een vruchtbaar deel van onze algehele ondernemingen, voornamelijk hier in Noord-Amerika," aldus Reggie.

Na de initiële aankondiging in begin februari is er niks meer vernomen over hoe de mobiele racer exact in elkaar steekt. Eventueel worden meer details bekendgemaakt in een nieuwe Nintendo Direct.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou