Nieuws
Mario Kart Tour

Nintendo geeft update over smartphonegame Mario Kart Tour

Tevens onthult Nintendo binnenkort nieuwe 3DS-games

Geschreven door Pablo Bool op
Reggie Fils-Aime, directeur van de Noord-Amerikaanse tak van Nintendo, zegt in een interview dat ze binnenkort meer tonen van de smartphonegame Mario Kart Tour. Daarnaast blijft Nintendo de 3DS ondersteunen en zijn er zelfs nieuwe games in de maak .

Volgens de Noord-Amerikaanse Nintendo-baas was E3 niet de plek om een mobiele game uit te lichten. Om die reden hebben fans niks gehoord over de aankomende smartphonegame Mario Kart Tour.

Fils-Aime zegt dan ook: "We hebben besloten de game op een later tijdstip uit te lichten, waarschijnlijk als we dichter bij de release zijn. We focussen verder op het schema van het huidige fiscale jaar van Nintendo." Verder zegt hij dat ze op schema liggen om de game dit fiscale jaar nog uit te brengen.

Daarnaast blijft Nintendo zich focussen op de 3DS. "We blijven doorgaan met het uitbrengen van nieuwe games op dat platform. We gaan ze over de komende maanden aankondigen en het blijft een vruchtbaar deel van onze algehele ondernemingen, voornamelijk hier in Noord-Amerika," aldus Reggie.

Na de initiële aankondiging in begin februari is er niks meer vernomen over hoe de mobiele racer exact in elkaar steekt. Eventueel worden meer details bekendgemaakt in een nieuwe Nintendo Direct.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar voorziet Ghost of Tsushima-trailer van commentaar Captain Toad: Treasure Tracker-demo nu te downloaden in eShop
2

Reacties op: Nintendo geeft update over smartphonegame Mario Kart Tour

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HazeRon

  • 21 juni 2018 06:42
  Yeah awesome! :p beste race spel nog steeds

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  meccorr

  • 21 juni 2018 12:06
  was hier al wel benieuwd naar..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.