'Nintendo werkt mogelijk aan heruitgave van Metroid Prime'

'Nintendo werkt mogelijk aan heruitgave van Metroid Prime'

Een gerenommeerd insider zou hebben vernomen dat Nintendo aan een heruitgave van de eerste Metroid Prime werkt.

Dat claimt Emily Rogers te hebben vernomen. Rogers is al enkele jaren een relatief betrouwbare bron van onaangekondigd Nintendo-nieuws. 

"Het laatste wat ik heb gehoord is dat Nintendo aan Metroid Prime 1 werkt om in 2022 het twintigjarige jubileum van de game te vieren. Ik weet niet zeker of we een 'trilogie' krijgen of een heruitgave van de eerste game. Ik leun naar die laatste optie, maar ik hoop op de eerste."

Er gaan al enkele jaren geruchten over een heruitgave van Metroid Prime Trilogy op Switch. De eerste twee delen van Metroid Prime verschenen oorspronkelijk op de GameCube en het derde deel op Wii. Op laatstgenoemde console kwam ook een collectie van de drie games uit. Nintendo heeft het bestaan van een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy nooit bevestigd. Rogers zegt nu dus te hebben gehoord dat het bedrijf de eerste game in de reeks losstaand uitbrengt. Of de vermeende heruitgave grafische verbeteringen krijgt, is niet bekend.

Op 8 oktober verschijnt wel een nieuwe tweedimensionale game in de Metroid-reeks voor de Switch, genaamd Metroid Dread. Nintendo zendt vannacht een nieuwe Nintendo Direct uit, waar het mogelijk nieuwe Switch-games toont.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Anders brengen ze Metroid Prime 4 even uit in 2022 ofzo. Manmanman wat duurt dit lang. 2017 aangekondigd, 2019 opnieuw in development, en dan zou die pas NA 2022 uitkomen?

0
test

@WvA Reken er maar op, ja. Ik zit ook vanaf de aankondiging al te wachten.. Gelukkig eerst nog BotW 2, tenminste nog wat tofs te doen in de tussentijd op de Switch.

0

Aanbevolen voor jou