Nintendo werkt aan patch voor bug in Metroid Dread die game afsluit

Nintendo werkt aan patch voor bug in Metroid Dread die game afsluit

Nintendo laat weten dat er een bug zit in Metroid Dread waardoor het spel plotseling wordt afgesloten. Het bedrijf werkt aan een patch.

De bug vindt plaats wanneer spelers tegen het einde van het spel een marker op een deur de in-game kaart van het spel plaatsen. Wanneer spelers het schild van deze deur vernietigen, verschijnt het volgende bericht in beeld: "The Software Was Closed Because an Error Occurred". Het spel is dan volledig afgesloten.

Nintendo laat weten zich te verontschuldigen voor het probleem, en zegt aan een patch te werken die het op moet lossen. In de tussentijd worden spelers geadviseerd het spel opnieuw op te starten en de marker van de deur weg te halen.

Metroid Dread verscheen onlangs voor Nintendo Switch en wordt wereldwijd goed ontvangen. Op Gamer.nl kreeg de game een 9: "Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht. Optionele upgrades voegen in de meeste gevallen echter nauwelijks wat toe en zo vrij als Super Metroid wil het ook niet worden. Het zijn kleine misstappen voor een game die Metroid weer op de kaart zet."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kreeg de error nadat ik een teleport gebruikte, en meteen weer terug ging met dezelfde teleport.

0
test

Wat een topgame is dit zeg, wel best pittig qua eindbazen. Ben nu bij dat experiment 57 monster, mijn God, wat een kudtding!

0

Aanbevolen voor jou