Nintendo werkt aan ondersteuning twee tablets Wii U | Gamer.nl

Nintendo werkt aan ondersteuning twee tablets Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo heeft eerder aangegeven dat de Wii U als gevolg van technische beperkingen slechts één tabletcontroller ondersteunt. Hierdoor zouden andere spelers bij multiplayer-spellen een Wii-afstandsbediening moeten gebruiken. Volgens de bron heeft Nintendo de technische problemen echter bijna opgelost. 

"Op de E3 heeft Nintendo dit niet bevestigd, maar ze weten dat het belangrijk is om de ondersteuning van twee schermen technisch mogelijk te maken. Zelfs als het de framerate beïnvloedt kan het mij als ontwikkelaar en als gamer niet schelen. Het moet werken. Ontwikkelaars gaan games hiervoor ontwerpen. Als je een quizgame maakt, maakt de framerate niks uit", aldus de ontwikkelaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou