Nieuws
Super Smash. Bros Ultimate

Nintendo weet dat fans Waluigi in Smash Ultimate willen

Personage kan mogelijk in dlc verschijnen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Andrew Collins van Nintendo of Canada erkent dat het bedrijf weet dat fans Waluigi als personage willen zien verschijnen in Super Smash Bros. Ultimate. Collins reageerde op de campagne van fans rondom het personage om Waluigi in de game te zetten.

Kort geleden werd bekend welke personages beschikbaar werden gesteld in de aankomende game Super Smash Bros. Ultimate. Tot grote onvrede van vele fans werd Waluigi niet genoemd als speelbaar personage. In plaats daarvan wordt hij als een zogenoemde assist trophy in de game geplaatst die als power-up fungeert. Dit resulteerde in veel ophef bij fans van de franchise en Nintendo.

Nu is bekend dat Nintendo de internetcampagne van fans omtrent Waluigi in Smash Ultimate hebben erkend. Andrew Collins van Nintendo of Canada zegt in een interview met Okay Cool onder de indruk te zijn van de passie door fans voor Waluigi en benadrukt het feit dat het bedrijf de vraag voor Waluigi door fans niet over het hoofd heeft gezien.

Super Smash Bros. Ultimate

"Ik denk dat het geweldig is wanneer iets op natuurlijke wijze wordt opgebouwd. Als je als marketeer iets op deze wijze viraal ziet gaan, dan is dat briljant. Dat kan je niet kopen of maken en wanneer de fans zoiets doen, dan is dat fantastisch. Het is ook zo goed om de gepassioneerde kant te zien van dit soort dingen. En laten we eerlijk zijn, het is grappig. Ik heb een paar van de foto's en artwork gezien die mensen hebben gemaakt en het is gaaf om hun passie te zien", aldus Collins.

Met deze uitspraak is echter niet met zekerheid te zeggen of Waluigi daadwerkelijk gaat verschijnen in de game. Hoewel alle personages al bekend zijn voor de game, werd eerder aangekondigd dat er meerdere dlc-pakketten uitgebracht gaan worden door Nintendo. Met deze pakketten worden onder andere vijf nieuwe personages toegevoegd aan de game. Nintendo liet weten de keuze voor de personages al vastgesteld te hebben.

Smash Ultimate

Met het erkennen van de vraag voor Waluigi in Super Smash Bros. Ultimate kunnen fans nog hopen op een verschijning van het populaire Nintendo-personage. De vraag voor Waluigi is in ieder geval geen verrassing. Al vele jaren verschijnt Waluigi in meerdere Nintendo-games. Zo verscheen het personage al eerder in Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Tennis Aces en Super Mario Party.

Eerder werd bekend dat Nintendo pogingen doet om gelekte content van Super Smash Bros. Ultimate te ontwapenen. Op Youtube en Twitch verscheen vroegtijdig nog verborgen content van de game, die over anderhalve week gepland staat om te lanceren.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december exclusief op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Red Dead Online-details uitgelekt, inclusief battle royale-achtige modus Switch-versie van Superbrothers: Sword and Sworcery EP komt deze week
2

Reacties op: Nintendo weet dat fans Waluigi in Smash Ultimate willen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • vjiezze vir

  • 27 november 2018 19:45
  Als sakurai hem als laatste dlc character eringooit zou ik dat wel een stunt vinden haha

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • HunterSeeker

  • 28 november 2018 08:38
  nintendo kennende gaat tie er gratis inkomen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.