Nintendo vraagt handelsmerk voor Mario & Luigi opnieuw aan

Nintendo vraagt handelsmerk voor Mario & Luigi opnieuw aan

Het faillissement van Mario & Luigi-ontwikkelaar AlphaDreams weerhoudt Nintendo niet van het tot leven houden van de geliefde franchise. Nieuwssite href="https://nl.letsgodigital.org/spelcomputers-games/nintendo-switch-mario-luigi-smartphone/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">LetsGoDigital </a>heeft een applicatie van Nintendo voor het handelsmerk Mario & Luigi gevonden.

AlphaDreams, de studio achter de Mario & Luigi-games van de afgelopen jaren, heeft zijn deuren vorig jaar moeten sluiten door een overtollige schuld. De omzet die gedraaid werd, was niet genoeg om de schulden te betalen, wat leidde tot het faillissement. De ontwikkelaar was al sinds 2000 actief als gamestudio onder een andere naam, AlphaStar, en heeft een groot aantal games uitgebracht waaronder de Mario & Luigi-games.

Destijds uitte fans hun angst dat er geen nieuwe Mario & Luigi-games gingen komen. Nu lijkt het toch een mogelijkheid te zijn dat er een nieuw deel wordt uitgebracht. In een applicatie die door Nintendo of America Inc. is ingediend, is duidelijk te lezen dat het gaat om Mario & Luigi, wat kan betekenen dat er meer Mario & Luigi-games gaan komen.

Dit is uiteraard geen bevestiging, maar voor veel fans geeft dit waarschijnlijk een beetje hoop. Zo laat Twitter-gebruiker Octoberfleshed als reactie op een tweet weten dat hij graag een Mario & Luigi-game op de Switchwil.

Via LetsGoDigital

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou