Nieuws
mario en luigi

Nintendo vraagt handelsmerk voor Mario & Luigi opnieuw aan

Wellicht een beetje hoop voor fans

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het faillissement van Mario & Luigi-ontwikkelaar AlphaDreams weerhoudt Nintendo niet van het tot leven houden van de geliefde franchise. Nieuwssite LetsGoDigital heeft een applicatie van Nintendo voor het handelsmerk Mario & Luigi gevonden.

AlphaDreams, de studio achter de Mario & Luigi-games van de afgelopen jaren, heeft zijn deuren vorig jaar moeten sluiten door een overtollige schuld. De omzet die gedraaid werd, was niet genoeg om de schulden te betalen, wat leidde tot het faillissement. De ontwikkelaar was al sinds 2000 actief als gamestudio onder een andere naam, AlphaStar, en heeft een groot aantal games uitgebracht waaronder de Mario & Luigi-games.

Destijds uitte fans hun angst dat er geen nieuwe Mario & Luigi-games gingen komen. Nu lijkt het toch een mogelijkheid te zijn dat er een nieuw deel wordt uitgebracht. In een applicatie die door Nintendo of America Inc. is ingediend, is duidelijk te lezen dat het gaat om Mario & Luigi, wat kan betekenen dat er meer Mario & Luigi-games gaan komen.

Dit is uiteraard geen bevestiging, maar voor veel fans geeft dit waarschijnlijk een beetje hoop. Zo laat Twitter-gebruiker Octoberfleshed als reactie op een tweet weten dat hij graag een Mario & Luigi-game op de Switchwil.

nintendo
Via LetsGoDigital

Dit artikel delen:

Lees meer

Open bèta voor LoL-kaartgame Legends of Runeterra start volgende week Dr. Kawashima's Brain Training voor Nintendo Switch is bekende koek
0

Reacties op: Nintendo vraagt handelsmerk voor Mario & Luigi opnieuw aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.