Nintendo Video deze week naar 3DS | Gamer.nl

Nintendo Video deze week naar 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Nintendo Video-applicatie biedt zowel toegang tot 2D-videos als filmpjes die gebruikmaken van de handhelds 3D-functionaliteit. Er zullen onder andere enkele afleveringen van Oscar's Oasis beschikbaar zijn, een tekenfilmserie gemaakt door TeamTO en TUBA. 

Ook Magic Tricks for your Nintendo 3DS maakt zijn opwachting, een speciaal voor de 3DS ontwikkelde serie afleveringen met daarin optische illusies en kaarttrucs. Tot slot verschijnen er "speciale één-minuut-durende 3D-afleveringen" van Angelo, een tekenfilmserie.

Nintendo belooft dat er in de toekomst meer content naar het Video-kanaal komt, in de vorm van filmtrailers, kla ieke muziekconcerten en animatiefilmpjes voor kinderen. De content kan automatisch binnengehaald worden via de SpotPa -functie van de 3DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou