Nintendo verlengt deadline inleveren eShop-codes op 3DS en Wii U

Nintendo verlengt deadline inleveren eShop-codes op 3DS en Wii U

Ter compensatie

Het is iets langer mogelijk om Nintendo eShop-codes in te leveren op de Wii U en de Nintendo 3DS.

Dat meldt Nintendo via Twitter (vertaald door VGC). Volgens het bedrijf stopte de mogelijkheid om codes voor dlc en games in te leveren negen uur te vroeg. Daarom heeft het bedrijf besloten om de deadline ter compensatie te verleggen naar 4 april om 18:30 uur Nederlandse tijd. Het is tot die tijd nog mogelijk om codes voor dlc en games in te leveren op beide systemen. Dat geldt niet voor codes waarmee spelers hun eShop-tegoed kunnen opwaarderen.

De Nintendo eShop op de Wii U en Nintendo 3DS sloot afgelopen maandag definitief. Het is niet meer mogelijk om digitale spellen te kopen. Wel blijft het voorlopig mogelijk om aangeschafte software te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wel blijft het voorlopig mogelijk om aangeschafte software te downloaden. Vooral dat woordje voorlopig. Mag hopen dat het altijd mogelijk blijft.

0
test

@totempaal Altijd zal nooit kunnen. Ze kunnen moeilijk de servers tientallen jaren openhouden. Dit is gewoon het nadeel aan digitale aankopen doen. Het is nooit echt van jou. De reden om altijd fysiek blijven te kopen.

0

@Ramirez-1 Inderdaad. Ik blijf ook zolang fysiek kopen als mogelijk.

0

@Ramirez-1 ja eens. Maar ik koop bijna alles digitaal. Gelukkig alle games gedownload op SD en 100 backups van gemaakt haha.

0
test

@Ramirez-1 Hoe zie je dat het nooit echt van jou is? Ik heb namelijk een 2TB harde schijf vol met digitale games.

0
test

@Robskeee Je kunt ze niet opnieuw downloaden en ook niet doorverkopen. Tenzij je je account ook mee verkoopt. Maar met digital only consoles valt die optie ook gewoon weg, waarschijnlijk omdat je online moet zijn. Wat dus niet kan aks de servers dicht zijn. Je kunt dus je games niet meer spelen. Bovendien is digitaal 99% van de gevallen duurder. Ik koop liever iets handtastelijk dan gebakken lucht. Veel plezier met je digitale aankopen dan. Ik hou liever zelf de macht over mijn aankopen. Digitaal is niets anders dan onbeperkt huren tot de genade van de uitgever. Ik kan best begrijpen dat veel mensen daar niks om geven maar ik als gamer spaar games. Mijn collectie is inmiddels meer waard dan ik er aan heb uitgegeven.

0

Aanbevolen voor jou