Nintendo verlaagt Nederlandse prijs Wii in oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoeveel goedkoper de Wii wordt, kan Nintendo niet bevestigen. Het bedrijf heeft de kostprijs verlaagd, de retailmarkt zal de nieuwe prijs gaan bepalen. De huidige adviesprijs van het apparaat is 249,99 euro.

In de Verenigde staten wordt de prijs van de console op 27 septembermet 50 dollar verlaagd naar 199 dollar. Ookin Japan wordt de console twintig procent goedkoper.

Eerste dalingDeprijsdaling is de eerste sinds de lancering van de Wii. Microsoft en Sony gingen de spelcomputer eerder deze maand voor. Lange tijd wasde Wii de onbetwiste koploper onder de spelcomputers, maar de afgelopen maanden zakten de verkoopaantallen in thuislandJapan. Veel winkelketens riepen Nintendo daarom op de prijs van het apparaat te verlagen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou