De prijs van de Switch wordt voorlopig niet verlaagd

De prijs van de Switch wordt voorlopig niet verlaagd

In een financiële briefing met de stakeholders meldt de directeur van Nintendo, Shuntaro Furukawa, dat de prijs voor de originele Switch voorlopig niet daalt.

Een stakeholder legde het vraagstuk op tafel tijdens de financiële briefing en refereerde naar de Switch Lite, die recentelijk is verschenen. Hij stelt dat de komst van de Switch Lite geen reden is tot het verlagen van de prijs van de originele Switch.

Furukawa zegt het volgende hierover: “We willen de waarde van onze producten behouden en ze zo lang mogelijk tegen hun huidige prijspunten verkopen, we zijn op dit moment niet van plan de prijzen te verlagen.” De Switch, zowel de originele en de Lite, zijn in totaal al ruim 41 miljoen keer verkocht, dit blijkt uit cijfers.

Switch Lite

De Nintendo-directeur voegt het volgende nog toe: “We willen de winstgevendheid verbeteren door het aantal verkochte eenheden te vergroten en de hardware van de Nintendo Switch-familie zo lang mogelijk te blijven verkopen.”

Nintendo-hardware en software staan erom bekend dat ze lang hun prijs blijven behouden. Het is dan ook geen verassing dat ook de prijs van de Switch voorlopig hetzelfde blijft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo en prijsverlagingen gaan in het algemeen niet goed samen

0

Aanbevolen voor jou