De dingen die Nintendo afgelopen E3 aan de pers tentoon stelde waren niet echt om over naar huis te schrijven. Er waren wel een aantal aardige titels op te merken maar een revolutionaire, baanbrekende titel ontbrak. Nintendo heeft dan ook nog wat goed te maken aan haar gamers in 2003, alleen heeft men zoals het er nu naar uit ziet niet veel mogelijkheden meer om dit te gaan doen. Spaceworld is namelijk voor de tweede achtereenvolgende keer afgelast en ook zal Nintendo niet aanwezig zijn op de Tokio Game Show. De enige mogelijkheid die nog over blijft lijkt dus de ECTS show in London.

Nintendo zou serieuze plannen hebben om vlak voor de ECTS een eigen show te draaien, net als concurrent Sony dat doet. Maar wat heeft Nintendo dan voor ons in petto? Insiders beweren dat men van plan is de GBA FX chipset te onthullen welke de GBA in staat stelt prachtige 3D graphics op het scherm te toveren en waardoor de handheld zodoende op het niveau komt van de technisch superieure N-Gage van Nokia. Ook gingen er stemmen op dat Mario 128 getoond zal worden, maar dit werd door iemand van Nintendo of Europe de kop in gedrukt.Nintendo has been privately hinting at its keenness to hold a special European event alongside the ECTS show in London later this year, the company acutely aware that its E3 showing fell well short of expectations.

Our Japanese source told us: "[Nintendo is] seriously looking into the possibility running a European showcase later in the year. If it goes ahead, they will show both Mario 128 and the new 3D chip for Game Boy Advance." Wanneer de plannen werkelijk doorgezet worden dan zullen we binnen afzienbare tijd een officiële aankondiging krijgen.